Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
VIII. reprezentační ples Fakulty ekonomiky a managementu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

VIII. reprezentační ples Fakulty ekonomiky a managementu

Počet shlédnutí: 325

12.3.2013 • VIII. reprezentační ples Fakulty ekonomiky a managementu se konal v pátek 8. března 2013 v prostorách Klubu UO v Brně. 

K tanci a poslechu hráli v hlavním sále hudební skupina Panorama z Vyškova pod vedením kapelníka PhDr. Ivo Klenka a vedle baru vojenský umělecký soubor On​​dráš pod vedením pana Lubomíra Graffeho. Kromě zaměstnanců fakulty byli nejpočetnějšími účastníky plesu studenti a studentky ERASMU a Fakulty ekonomiky a managementu. Návštěvníky uvítal po zahájení plesu děkan Fakulty ekonomiky a managementu plk. Ing. Vladan Holcner, Ph.D. Po zahájení plesu se představili s tanečními ukázkami standardních a latinsko-amerických tanců taneční páry z TK Akademik UO Brno. V průběhu plesu se představil s barmanskou show pan Cempírek.

Půlnoční losování bohaté tomboly bylo úspěšným vyvrcholením fakultního plesu, na kterém se téměř sto šedesát lidí výtečně bavilo a 35 šťastných výherců si odneslo i hmatatelnou vzpomínku na ples ve formě ceny z tomboly.

Ti příslušníci fakulty, kteří od počátku pořádání ples podporovali, zúčastnili se ho a zejména jeho organizátoři věří, že se podařilo rozvinout novou tradici, kterou si v dalších letech nenechá nikdo ujít z celé Univerzity obrany.

Organizátoři plesu: Ing. Vladislav Vincenec, Ph.D., Ing. Vladislav Polednik, čet. Pavla Macounová, čet. Naďa Kellnerová


Fotogalerie z plesu

   Video z plesu​ 


Autor: Vladislav Vincenec, Foto: Vladislav Polednik​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa