Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Na Fakultě ekonomiky a managementu se konala 8. doktorandská konference

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Na Fakultě ekonomiky a managementu se konala 8. doktorandská konference

Počet shlédnutí: 261

22.2.2013 • Dne 13. února 2013 se konala v pořadí již 8. doktorandská konference, pořádaná Katedrou ekonomie Fakulty ekonomiky a managementu Univerzity obrany. Tématem konference byly „Nové přístupy k zajištění bezpečnosti státu“.

Cílem konference byla zejména prezentace výsledků vědecké činnosti studentů doktorských studijních programů a vzájemná diskuze řešených problémů. Konferenci zahájil a úvodní slovo pronesl vedoucí Katedry ekonomie, pan prof. PhDr. Miroslav Krč, CSc. V rámci programu 8. doktorandské konference vystoupilo 14 účastníků s příspěvky z různých tematických oblastí – vojenské technologie, vojenský management, logistika, ekonomika obrany státu a další. Po každém vystoupení následovala často velmi zajímavá a přínosná diskuze.

Konference se celkem zúčastnily na čtyři desítky osob z řad studentů, akademických a vědeckých pracovníků Univerzity obrany. Výstupem z konference bude sborník příspěvků vydaný na CD s přiděleným ISBN.

Cíle konference se podařilo zejména díky vysokému počtu účastníků, ať vystupujících nebo přihlížejících, naplnit. Díky zajímavým prezentacím a následným diskuzím, které byly v průběhu celého dne rozpoutány, byla konference jistě pro všechny přítomné přínosná a podnětná pro další etapy výzkumu. Katedra ekonomie děkuje všem zúčastněným a těší se na další, 9. ročník doktorandské konference.

 

Autor: Tereza ŠrámkováFoto: Pavel Pazdera​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa