Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
IX. reprezentační ples Univerzity obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

IX. reprezentační ples Univerzity obrany

Počet shlédnutí: 580

12.2.2013 • V sobotu 9. února 2013 se konal již IX. reprezentační ples Univerzity obrany. Tento prestižní ples se uskutečnil stejně jako v předchozích letech v OREA hotelu Voroněž ve spolupráci se Základní organizací ČMOSA na Univerzitě obrany. Hosté plesu měli k dispozici několik společenských místností, jako byl hlavní sál, restaurace v prvním poschodí či Grill Bar.

Na uvítanou všem přítomným hrála ve foyer hotelu cimbálová muzika Folklórního souboru Jánošíček. Vzácnými hosty na plesu byli předseda výboru pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost Senátu Parlamentu ČR Ing. Jozef Regec, místopředseda výboru pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu Parlamentu ČR prof. Miloš Janeček, první zástupce náčelníka Generálního štábu AČR generálmajor Ing. Miroslav Žižka, ředitel Sekce plánování sil MO brigádní generál Ing. František Mičánek, ředitel Sekce logistiky MO brigádní generál Ing. Vladimír Halenka a další představitelé ministerstva obrany a české armády. Samozřejmě nechyběli příslušníci vedení Univerzity obrany a jejích fakult, učitelé a studenti. Podruhé byli přítomni studenti Tereziánské vojenské akademie z Vídeňského Nového Města.

Reprezentační ples svým proslovem slavnostně zahájil rektor-velitel UO plukovník prof. Bohuslav Přikryl a popřál všem přítomným pěkný večer a spoustu zábavy. Hosté a domácí návštěvníci se mohli těšit z úvodního předtančení a polonézy tanečníků z brněnské skupiny ABANICO, k tanci hrála a zpívala hudební skupina „PETER´S MUSIC“ z Prostějova, dále vystoupila skupina ABBA REVIVAL ze Zlína, která připomněla hity legendární skupiny ABBA, a v neposlední řadě vystoupili tanečníci z ostravské taneční skupiny FREESTYLE s ukázkami latinskoamerických tanců. V restauraci v prvním podlaží se o zábavu na diskotéce postaral DJ Jarda, takže o tanec a dobrou zábavu nebyla nouze. O půlnoci proběhlo losování prémií plesu, kde hlavní výhrou byl velký 3D televizor. Šťastnému výherci, studentovi z Rakouska, cenu předal osobně rektor-velitel UO plukovník Bohuslav Přikryl.

 

Celý ples byl ve znamení pohody, přátelství a dobré nálady. Poděkování patří organizátorům, sponzorům, moderátoru Mgr. Pavlu Janošcovi, jenž hosty celým večerem provázel, a všem návštěvníkům, kteří se postarali o krásný večer.

Autor: Jiřina Polcrová, foto: Pavel Pazdera​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa