Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany se prezentovala v Praze

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Univerzita obrany se prezentovala v Praze

Počet shlédnutí: 300

4.2.2013 • Ve dnech 29. a 30. ledna 2013 se na výstavišti Praha Holešovice konal šestý ročník veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha 2013.  Veletrh byl jedním z významných zdrojů informací pro studenty, kteří se rozhodují, kam po maturitě. 

Součástí veletrhu byly i doprovodné programy napomáhající ulehčit rozhodování studentů.  K velké oblibě mezi uchazeči o studium patřil zejména program s názvem „Věda pro život“, který umožňuje budoucím studentům nahlédnout do náplně studia a zajímavostí, které se mohou na dané škole naučit. Nechyběly ani přednášky vystavujících škol probíhající v pavilonu D. Po oba dva dny bylo vidět, že zájem studentů je obrovský a pavilon E, ve kterém akce probíhala, byl naplněn téměř k prasknutí. Vystavovatelé tak odpovídali na jednu otázku za druhou.

Univerzita obrany zde prostřednictvím svých zástupců prezentovala aktuální nabídku vojenských i civilních studijních oborů jednotlivých fakult, podmínky přijímacího řízení pro akademický rok 2013/2014 a určitá specifika vztahující se ke studiu na této jediné vojenské vysoké škole v České republice. Příslušníci oddělení náboru krajského vojenského velitelství Praha – Středočeský kraj zde zájemcům o vojenské studium a profesionální službu v Armádě ČR přiblížili administrativní proces nutný k povolání uchazeče do služebního poměru vojáka z povolání.

 

Autor: Roman Hanzlík​​ 

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa