Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany hostila koordinátory programu Erasmus

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Univerzita obrany hostila koordinátory programu Erasmus

Počet shlédnutí: 618

31.1.2013 • Ve středu 30. ledna bylo u bočního vchodu do velitelské budovy Univerzity obrany nebývale rušno. Na Síni vědecké rady se totiž konal Seminář pro koordinátory programu Erasmus, pořádaný Národní agenturou pro evropské vzdělávací programy (NAEP).

Při přípravě seminářů programu Erasmus pro rok 2013 se obrátila ředitelka Domu zahraničních služeb, jehož součástí NAEP je, na naši školu, zda by některý z informačních seminářů mohl být zorganizován v jejích prostorách. Univerzita obrany byla touto žádostí poctěna a pro organizování semináře nabídla svou Síň vědecké rady pro její snadnou dostupnost, ale zejména pro reprezentativnost těchto prostor.

Před zahájením vlastního jednání a také o jeho přestávkách byla účastníkům semináře promítána informační smyčka o Univerzitě obrany, která nenásilnou formou poskytla základní informace o naší škole a jejím poslání.

Nutno říci, že většina účastníků sledovala promítanou prezentaci s opravdovým zájmem, s trochou ješitnosti si dovolím poznamenat, že se zájmem o nic nižším, než pak o vlastní program jednání.

Seminář měl tak vedle svého hlavního poslání – informovat účastníky o přípravě dalšího ročníku programu Erasmus také vedlejší produkt – nenásilnou formou prezentovat Univerzitu obrany a možnosti studia na ní. Nejednalo se tedy sice o klasickou cílovou skupinu osob, na niž se při marketinkových aktivitách škola zaměřuje, nicméně ale o velice zdařilou prezentaci UO.

Autor:  Antonín Müller​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa