Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Návštěva příslušníků Královských ozbrojených sil Maroka

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Návštěva příslušníků Královských ozbrojených sil Maroka

Počet shlédnutí: 31

16.1.2013 • Děkan Fakulty ekonomiky a managementu plukovník Ing. Vladan Holcner, Ph.D. se setkal dne 10. ledna 2013 se zástupci Královských ozbrojených sil Maroka. V čele delegace byl podplukovník Hafid Allak. Cílem návštěvy marocké delegace bylo seznámit se s využíváním Informačního systému logistiky v rámci resortu obrany České republiky, kodifikačním systémem NATO a možnostmi účasti v kurzu Kodifikační systém NATO (NCS).

Po představení poslání, struktury a rozsahu činností Univerzity obrany a Fakulty ekonomiky a managementu pracovní jednání pokračovalo na úrovni Katedry logistiky.

Vedoucí katedry plukovník gšt. Ing. Zbyšek Korecki, Ph.D. seznámil zahraniční delegaci se studijním modulem Logistika a Ekonomika vojenské dopravy, představil možnosti výuky s využitím informačních technologií na speciální učebně katedry a otevřel diskuzi ke konkrétním možnostem vzájemné spolupráce.

Podplukovník Hafid Allak vyjádřil zájem o účast na Kodifikačním kurzu NATO, který bude Univerzita obrany pořádat v roce 2014. Současně přislíbil, že bude informovat odpovědné funkcionáře logistiky Královských ozbrojených sil Maroka o možnostech spolupráce s Fakultou ekonomiky a managementu, zejména o Katedrou logistiky garantované nabídce mezinárodních logistických kurzů.

 

Autor. Zbyšek Korecki, foto: Hana Vlachová​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa